Törölt nick Creative Commons License 2005.01.31 0 0 11

Igazán megtisztelő, hogy miattam ilyen folyamatok indulnak be :)))

Azért írtam "kategorikusan" amit írtam, mert úgy van. Az olyan topikokban mindig az a végső érv, hogy "Nem a te hibád!". Nem is tudom, hányszor emlegetik. De ha nem az anya (és az apa) a hibás, akkor ki? Engem nem zavar, vígasztalják csak egymást, végülis nem lehet könnyű tükörbe nézni egy (nem egészségügyi, és nem nemi erőszak miatti) abortusz után, de könyörgöm, ne legyenek álszentek. És ne írják egymásnak, hogy "Nem a te hibád!"

Ez a döntés természetesen 2 ember döntése és felelősége kell, hogy legyen, ez így van.

Nem tisztességes nyomorba szülni egy gyermeket épp a gyermekkel szemben nem. - írod. Erre csak annyit tudnék mondani, hogy kikapartatni tisztességes, ugye?

Az ilyentől felmegy bennem a pumpa. Persze nem tudom, ha ilyen helyzetbe kerülnék, mit csinálnék. Az biztos, hogy nagyon égne a pofám, ha erre a topikra és a hozzászólásaimra gondolnék. De akkor is így gondolom. Remélem, sosem kerülök ilyen helyzetbe.

Volt már 1 éjszakás kalandod?

Nem, de nagyon törekedek rá. Majd elmesélem.

A férfiaknak szokott lenni.

Ha a férfiaknak szokott lenni, értelemszerűen a nőknek is szokott lenni :-DDD

Más. A nemi erőszak miatt történő abortuszt teljesen meg tudom érteni. Az más tészta.

Egyébként úgy döntöttem, hogy ezután tartózkodni fogok az abortusszal kapcsolatos véleménynyilvánítástól, mert az álláspontom elég radikális, és egyeseket sérthet.

Hozzászólásomat egy igen bölcs mondással zárnám, amit a volt biológiatanáromtól hallottam, hogyaszongya: Egy nő két dologért tenne meg bármit a világon: hogy legyen gyereke, és hogy ne legyen.

Jójszakát.

Előzmény: Törölt nick (8)