Anti IQ Creative Commons License 2005.01.31 0 0 1729

Azt hiszem igazad van, de ezt sajnos illetékesék még mindíg nem látják be. Tudod, szerintem valahol ott a gond, hogy minden jelentkező hasonlóan gondolkodott, gondolkodik, mint az itteni ötletgyárosok (Az "ötletgyárosok" kifejezést nem pejoratív értelemben gondolom!!!).

"- Fogok fotosopp, egymásmellé-alá-fölé úsztatok némi képet, belezúdízom a php-nuke-ba  oszt kész a portál, lehet számlázni vastagon."

Konzervekből összedobni egy "portált" nem gond, tényleg csak pár perces ujjgyakorlat (lásd pl. SZPEM), de szerintem a városi portálnak az elsődleges feladata a helyiek tájékoztatása, a döntés előkészítés segítése, az igazi e-önkormányzat megvalósítása lenne és a "városmarketing", túrista csalogatás, stb. csak másodlagos. Végre meg kéne alkotni azokat a folyamatokat, melyek lehetővé teszik minden, a városházán illetve intézményeinél keletkező publikus információ on-line elérhetőségét, azok frissítését, karbantartását, stb.

Mindaddig, míg nem adottak a feltételek ahhoz, hogy én mint itt lakó adófizető és választó polgár, a kor követelményeinek megfelelően itthonról, a saját székemből mazsolázhassak a következő közgyűlés publikus anyagaiból és villanylevélben mondhassam el véleményemet az engem képviselő "tanácsnokoknak", minden a városházán  informatikára fordított fillér kidobott pénz a szememben.

Előzmény: eR-dei (1728)