Szia Stoner!
Hat, nem is annyira fantasztikus amit irtam, sajnos. Nyilvan en azert mindent nem tudhatok, de azt hiszem vannak olyan dolgok is amit meg en nem tudok.
A legfantasztikusabb talan az volt amit a terugrasos kutatasrol irtam, bar ezt azt Hargitai fele konyvekben lehetett olvasni errol, meg van egy baratom, aki pontosan nem tudom mit csinal mert titkos, de meg van errol az elmelete, aminek ez a total leegyszerusitett valtozata.
A tobbibe sajnos vagy nem sajnos, nincs sok fantasztikus. Ja, esetleg meg a szabadenergia kerdesevel szalnanak sokan vitaba, ha vitatkoznek rajta.
Videotelefonok par ev mulva itt lesznek. Nehany ev, ha meglesz a nagyobb sebessegu telefonos halozat akkor nincs akadalya, minden orszagban jelenleg dolgoznak ezen.
A legsiklok, amiket szamitogep vezerel a varosi kozlekedesre, ez a mai technikaval megvalosithato, a spektrumon volt azt hiszem egy film rola, vannak akik komolyan foglalkoznak vele. Ha a tarsadalmakban rend lenne, ami nincs, akkor lenne ra penz es energia, hogy ezt megvalositsak.
Az egeszsegugyi rendszer nyilvanvaloan katasztrofalis ahhoz kepest amilyen lehetne, mielott vki kozbeszol, nem ahhoz kepest amilyen a mult szazadban volt, hanem amilyen lehetne, ha az eredmenyek es a gyogyitas lenne a szem elott, es ez nem hatalmas uzlet lenne.
Oroszorszagrol amit irtam, az szep reszletesen le van irva a leleplező egyik szamaban, fennt van az interneten, igy ra is lehet keresni. Magyarul van. 50 oldal kb., erdekes. Szamszeruleg le van irva, mennyivel esett vissza a termeles 15 ev alatt, amivel sikerult elerni a Fulop szigeteki szinvonalat, es hogy a kilatastalansag, elszegenyedes miatt, a halalesetek annyival megnottek, es a szuletesek szama annyival csokkent, hogy a nepesseg csokkenes nagyobb volt az elmult 15 evben mint sztalin idejeben.
Nem azert, de mi is efele kozeledunk, sajnos Lengyelorszag, Szlovakia mind jobban all az eletszinvonal tekinteteben mint mi.
Hogy vannak gatlastalan emberek akik mindenaron mindenbol hasznot akarnak huzni, ez nem ketseges.
Az amerikai valasztasok utan is rengeteg olyan adat volt, ami azt mutatta, hogy az uj szavazat szamlalo berendezesekkel csaltak hogy Bush gyozzon, ez is szepen le volt irva. Szerintem nyilvanvalo, hogy ahol a demokratak vannak 70%-os tobbsegben, abban a faluban nem fognak a republikanusok gyozni 60%-os tobbseggel, megis sok helyen ez tortent ahol az uj optikai szavazat szamlalokat hasznaltak. Akit erdekel, annak elkuldom azt az 5 oldalt angolul, ami ezt targyalja.
A chip-es dolog remeljuk nem kovetkezik be, de 9/11 utan volt olyan, aki fel vetette ezt is, hogy igy azonositsak az embereket.
Szoval, sajnos a vilag nem tul rozsaszin. Persze ez nem jelenti azt, hogy egyes embereknek nem lehet az, ugyhogy en nem is panaszkodom, csak mondom.
Tomi