Nagyon szepek a babak mind, ugyesek voltatok :)
Ma ismet a "gordeszkazni szeretnek anya, mert az olyan kuul" litaniara ebredtunk es mivel az elozo lakok altal itthagyott gordeszka szorenszalan eltunt, elindultunk bicajozni. A bicikli viszont az uszkve 4 honapos nemhasznalatot leeresztett gumikkal, elcsuszott fekkel es egyeb hibakkal elte tul (a 2 szammal nagyobb gyerekrol nem is szolva), ugyhogy a falu 3 bicikliboltja kozul megtamadtuk a legkozelebbit, ahol 1 oran belulre igertek a javitast, viszont arultak gordeszkat... Nem menekulhettem, ki kellett perkalni a deszka arat es volt egy felhokon lepdelo gyerekem, aki kb 10 percenkent (minden apropo nelkul) elkurjantotta magat, fenkjufenkju mami, fenkjumajbord! Kivancsi voltam, az elso 10 perc (es az elso seggreesesek) utan is tart-e a lelkesedes, de tartott, a repteren egy oran at nyomta, sokkal ugyesebben mint gondoltam. En is kiprobaltam es nem volt csalodas, meg mindig baromira nem ertem mi ebben a jo, de nem baj, a gyerek imadja es ove a deszka, kerek a vilag :) Ja es hazafele: anya, dordeszkaiskolaba szeretnek jarni! Van a faluban egy atalakitott reg templom, ott deszkaznak a kolkok, ezek szerint oda fogunk jarni mi is. Es focizni is fog, most azt talalta ki.
Nagyon erdekesnek talalom, h a gyerekemnek tolem teljesen fuggetlen passzioi kezdenek kialakulni, vannak dolgok amiket abszolut nem itthon lat es megis tetszik neki. Fura latni, h mas is hat ra, nem csak en. Ez elegge uj dolog nalunk, de vegulis logikus es varhato is volt. Most szokom :)