tibra Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1677

A ,,rakja helyre a dolgokat" szerintem nem egyéb, mint egy résztvevö (megfigyelö, alakító) véleménye, szemszöge. Igen jó, ha két ilyen véleményt tudunk olvasni a dolgokról. Azt gondolom, hogy fontos volna az, ha a jelenlegi ellenzék emberei nemcsak akkor kezdenének el irogatni, amikor a politikai töke éppen csökken a helyi kormányzók körében.

Adva van két képviselö (prominens:)), akinek a netes fórumozás (most ne mondjuk a kommunikálást) napirendjének része (lásd: Szemem a pályán! - szerintem ez még kampányszlogennek is jó. Gratula!) A másik oldalról egy sincs.

Ebböl úgy gondolom, hogy a netes tájékoztatás igazán nem fog változni bármi legyen is az eredmény 2006-ban. (persze, ha jön a helyi Gyurcsány, akkor itt is lesz saját topic:))

A helyi kommunikáció problémás világa szerintem abból fakad, hogy nincs versenytárs. Rebesgetik, hogy az SZTV-nek mintha lenne majd, de ezt továbbgondolva kellene egy szolnoki hetilap is.

Valahol persze (s ezt is leírtuk már sokszor) a vitapartnerek együttes szerepeltetése jó lenne mindenkinek. De, amíg a médiamogulok ilyenek, nem lesz csak 2006-ban (mert akkor meg kell).

Tiborcsik! (lehet egyszerüsítek) Egy testületet mindig is a túlélés motivál, meg az, hogy vannak innovatív tagok, akik továbbgörgetik a tevékenységet.

Előzmény: Tiborcsik (1675)