sadu Creative Commons License 2005.01.29 0 0 227

Na, csak jönnek az új infók szépen!

Ilyesmiket hiányoltam eddig, mint pölö hogy nehéz állítani az üléstámlát, bár ez engem nemigen fog zavarni, mert a jelenlegi járgányt is csak én használom, azt is én fogom.

A fogyasztás tekintetében is kezdek megnyugodni, ha vagytok olyanok, akik 9 körül vagy alatta kijöttök, nekem sem igen lesz gondom, takarékos stílusom van.

De érdekelne még modjuk az is, hogy a csomagtartóban a lemez alatti kis fakkokba mennyire jól lehet pakolni, igaz megnéztem a szalonban, de az csak egy futó pillantás volt.

Meg hogy milyen kényelmes az ülés mondjuk 3-4-5 órás vezetéshez, illetve hátul utazáshoz, mennyire lehet kilátni belőle (tesztvezetésnél nem tűnt fel, hogy gond lenne ilyen téren), szóval tessenek csak áradozni, kérem, persze csak objektíven!

Zsolt, azért nem semmi figura lehetsz, hogy tök látatlanba veszel egy kocsit! Vagy hamegbánjukkidobjuk? Gondolom, nem egészen, mert akkor talán más tipusnál kötöttél volna ki. Én már hónapok óta nyűglődök, milyet kéne, melyik miért jobb, kérdezgetek, próbálgatok (na meg gyűjtögetek, sajnos ez a legnehezebb). Ha jól emlékszem, nősülés ügyben ennyi idő alatt már régen döntöttem.