Kedves Anna!
Köszönöm a bókot. Amúgy gondoltam már könyv írásra, amiben az egészség holisztikus megközelítéséről írnék, és arról, hogy amik történnek velünk azokra mi hogyan vagyunk befolyással. Van ugye rengeteg könyv az egészségről, arról hogy hogyan legyünk sikeresek, de valahogy úgyérzem hogy a holisztikus, az adott módszer lehetőségeit logikusan felmérő. a különböző módszerek sikerességének és hatékonytalanságának okait átfogóan tárgyaló mű nem létezik.
Valahogy a legtöbb ilyen könyv elveszik a saját területén, és igazából úgyérzem, hogy saját sikerességük mozgató rugóival sincsenek tisztában, ezért is aztán sokak szemében hiteltelenek lesznek.
Ebben nem lenne benne az összeesküvés.
Mondjuk én nem vagyok kutató, de amilyen szintű könyvek megjelennek manapság, azt mondom hogy lenne helye a könyvemnek.
De egy ilyen könyv akkor az igazi, ha valamilyen szinten a leírtak demonstrálva vannak, így egyenlőre hagyom a dolgot.
Másfelől van mivel foglalkoznom.
Ezeket Annácska neked mondtam, ha ez nyilvánosan is történt, szóval a többieknek csak annyi, ne ijedjenek meg, egyenlőre nem írok.
Bár az asztrológiai térképem szerint van érzékem a dologhoz, mint ahogy a logikus gondolkodás képessége is bennem van.
Tamás