Tiborcsik Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1639
Csak ateljesség kedvéért copyzom hozzászólásomat a másik topikból:

Csaklac!

Kicsit rosszul esik nekem, hogy a nevemet ilyen kifejezések mellé teszed:

"a politikusokat illik utálni", "hangulat, érzelem", "nincs párbeszéd" "a hírek szerint ha 75-ből lesz 100, az 100 %-kal több" stb.

Holott ezek rám igazán nem illenek, szvsz, én valóban érzelem nélkül, pusztán a tényekre alapozva próbálom kideríteni a teljes igazságot (tegyük hozzá, lassan sikerül), jómagam valós párpeszédre törekszem veletek (tegyük hozzá lassan sikerül), én vagyok az, aki az első (na jó, a második) pillanattól azt hangoztatom, hogy ha 75-ből lesz száz, az CSAK (csak?) 33 %, sőt ez miatt többször meg is rovom a doros cikket.

Na mindegy, örülök, hogy végre még egy konstruktív hozzászóló a testületből.
Mégha miközben szolídan kiosztod az itteni hőzöngőket, engem is belekeversz kicsinyest, hisz valamennyire persze felvállalom én is an hőzöngésst, ha ez az ára, hogy ha nem is az újságból, de itten végre kiderítsük közösen a teljes IGAZSÁGOT bizottsdágosdi-tanácsnoki ügyben.
mindazonáltal a másik topikban feltett kérdéseimet továbbra is fenntartom.
Részletes tájékoztatást várunk el. És nem csak itt a topikban, hanem a város összes fórumán.

Üdv: Tib

Ps. Külön örüljünk, ha városunkban a "kommunikáció" szó többször hangzik el, mint a "b...m...g". És annak is, hogy nem szitokszó, hogy az emberek jót várnak tőle, bíznak benne.
Előzmény: csaklac (1637)