cucurbia Creative Commons License 2005.01.28 0 0 30

Köszönöm,akár a magot,akár a növényt.

A kenyérfamagok most jöttek,sajna mint irtam elég rossz állapotban:((nem tudom,hogy kikel-e majd.DE Artocarpus integerböl több csiranövényem is van(most keltek ki két hete),igy ha ez is jo.....

Egy Rolliniát,meg egy Annona montana-t akkor félretettem neked.

Zapotát is megköszönöm,de mivel én nem tudok oltani,ha oltottan adnád az lenne a legjobb.Én kivárom,mig megered,most is várakozok narancsoltványokra igy van időm,ha megtennéd...Egyébként botanikailag melyik zapotád van?(tavaly volt 2 zapotadugványom,csak nem eredt meg)Mangod törpe öntermékenyülő vagy csak magonc??Nekem dugványban van egy törpe parteocarp igaz két éve csak egy levelet hajtott,de még zöld és megvan,reménykedek,hogy nem pusztul el.Sajna a Mangifera odorata-m nem kelt ki,sajna ebből is kicsit lestrapált magok jöttek:((

Sandoricum magot szeretnék,csak most nincs a kinálatban sehol.

Dzsekfruit akkor érdekel,ha nem kellnek ki a magjaim.Két éve Hawaiirol rendeltem egy törpe fajtát,jött is egy 50 centis tö,de sajna tavaly anyám véletlenül,amig nem voltam itthon kiszáritotta:((Igy most ujat probéálok szerezni.Most vetettem,de ha nem kell ki,elfogadom töled is.

Előzmény: Twins (23)