Lucilla Creative Commons License 2005.01.26 0 0 17914
Boroka,
nos, én nem lennék nyugtalan a helyedben, hanem megoldanám a dolgot. Azért nálad a dolgok nagyon jól alakulnak, nem mondtak fel, sőt belementek a félállásba, sőt belementek a heti 3 napba. Ehhez már csak az ovit kell hozzápasszintani, ami törvényileg ha nem is megy.

(Amúgy persze a napi 4 óra dolog tényleg így van a törvényben, erre magam is emlékszem, de azt senki sem írja, hogy egy nap ennél egy perccel sem lehet hosszabb, a munka törvénykönyve is azt írja, hogy a napi munkaidő 8 óra, a heti 40, és mégsem így dolgozunk mindannyian, mivel a munka törvénykönyve arra is biztosít lehetőséget, hogy átlagban jöjjön ki ez a mennyiség, és ezzel kapcsolaban is mond garanciákat, szóval attól, hogy a törvényszöveg ezt mondja ki, ettől ezt még lehet értelmezni szerintem úgy is, hogy átlagosan jöjjön ki a 4 óra, mondom ezt úgy, hogy a konkrét gyakorlatot nem ismerem, azontúl pedig senki sem gondolhatja komolyan, hogy a 4 óra az úgy jön ki, hogy ebbe beleférjen az oda meg vissza út is, szóval ez a 4 óra munka az ovi szempontjából lehet, hogy 6 óra lesz, nem tehetik ki a gyereket, szóval ennyi rugalmasságot a törvény szövege ismeretében is muszáj tanusítaniuk)

Szóval én csak annyit akarok mondani, hogy ne siránkozz, hanem cselekedj, mert csak így lehet megoldani. A fenti értelmezést magad is bevetheted, és hivatkozz rám:)
Előzmény: erdeiboroka (17900)