tigristomi Creative Commons License 2005.01.26 0 0 2640

Viszont rájöttem tomi miért figyeli a székletét.

Kerdezz, nem kell itt semmit sem spekulalnod. A vizvalaszto az emberek kozott, hogy csinalt e mar valaki egy komolyabb tisztito kurat, vagy tobb maj tisztitast/oblitest, vagy nem. Ha nem csinaltal, akkor nem is volt ertelme hogy nezz akarmit is. Ezekkel a tisztito kurakkal egyutt jar, hogy nezed es latod, hogy milyen szemet jon ki beloled, ami jo erzes, mivel az nincs benned. Aztan ha korulettem azt latom, hogy harmincas noknek szinte mindnek hugyholyag gyulladasa van, vesehomokja van, egy hetig betegek, lazasak, szedik a gyogyszert minden kis szello utan, akkor onkentelenul arra gondolok, hogy mi lenne, ha esetleg ok is kitisztitanak a testuket, hogy akkor is le kellene mindig betegedniuk?

En inkabb neha amikor csinalok egy tisztito kurat - atlag halandonak ez persze iszonyu surunek tunik, akik eletukben egy beontest nem csinaltak - megnezem hogy még mennyi tisztito kurat kell csinalnom, hogy minden maszlag kijojjon belolem, elvezem a tisztito kura utani belso tisztasag erzeset, ami hasonlatos ahhoz, amikor az ember megmossa a fogat, vagy lehuzza a nyelvkaparoval a lepedeket minden reggel a nyelverol, plussz elvezem azt a pozitiv tudati valtozast, ami mondjuk egy nagyobb emesztorendszeri tisztitassal egyutt jar, es probalok nem gondolni arra amikor latom a stresszes es az eletet neheznek tarto embereket, hogy mi lehet a testukben, amirol azert mert nem latjak azt hiszik hogy nincs.

Persze ezt hiaba mondom akarkinek is, hogy a tudatban mekkora pozitiv valtazast lehet eloidezni, es ehhez nem biztos hogy nonstop 10 ora meditacio kell, hanem esetleg eleg az, ha kipucoljuk a testunket. Persze aki eleteben a meditacio jotekony hatasat sem erezte, mert nem volt ra "szuksege", annak nem lehet ezt elmagyarazni.

Azoknak en csak szeklet nezegeto repulogepepito kontar vagyok.

Előzmény: hadd ne (2568)