tigristomi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 2631

Nekem a tartalomban pedig ott van a jóizzü családi ebéd is...

Izlesek es pofonok. A husevok sosem kepesek arra, hogy elvonatkoztassanak attol, amit ok szeretnek.

En meg nem tudnek enni akarmilyen hust. Amikor mostanaban megereztem a kacsasult szagat, porkolt disznot mert rossz labost fogtam meg, sult pulykat, lattam a csirket nyersen a tanyeron feldolgozas elott, kellemetlen volt a szaguk, utobbi esetben pedig a latvanya.

Dehogy ettem volna, probaltam minel kevesebb levegot venni, hogy ne erezzem a szagukat.

Miert gondolja mindenki aki eszik hust, hogy elvezet leragni egy pulyka combot, stb. Rosszul vagyok, ha csak ra gondolok hogy ilyet kellene ennem. Sokan meg azt hiszik, hogy a vegetarianusok meg plane akik vegak azok szenvednek?

Meg azt hiszek hogy nyomorult elete van egy vegannak, vegetarianusnak mert nem tomik meg olyan tok jol a hasukat, hogy eves utan mozdulni sem tudnak?

Jaj de nevetseges ez a hiedelem. Ennel mar csak az a jobb, ha valaki azt mondja, hogy o cigizik, meg iszik, mert o bizony elni akar.

Eletemben nem szivtam el egy cigit, sose vonzott, biztos azert mert genetikailag defektes vagyok.

Tomeny alkohol olyan szamomra mint a benzin, korulbelul annyi elvezetet is okozna.

Kolabol se tudnek meginni egy fel gyuszunel tobbet, huuu de kinozhatom magam.

Ma lattam egy tagot, aki atmaszott a hid korlatjan, aztan vagy 10 metert esett, valahogy nem serult meg, a reszegek nem szoktak. Elotte vagy 10 percet uvoltott. Kijottek a rendorok, biztos jol szorakozott az urge, él es nem von meg semmit sem magatol.

Szoval ne jojjunk ezekkel az eszem iszom vigan elek dumakkal, mert ez nem jon be mindenkinek, ami nem jelenti azt hogy ezek az illetok szenvednek.

Előzmény: anyabanya (2520)