gáborke Creative Commons License 2005.01.25 0 0 1
Hellosztok. Gáborke vagyok, régen már párszor írtam a fórumra. Most már van egy kis növénygyüjteményem(azóta kissé bővült). Árultam már pisztácianövényt, kávét stb. Ha problémád van valamilyen növénnyel nyugodtan írj. Ha növény kell tudok esetleg ötletet honnan vegyél vagy talán tudok adni,vagy kitalálunk valamit... persze én is keresek pár dolgot hátha valaki majd tud segíteni. Trópusi és mediterrán növényekről sokat tudok segíteni(sok irodalmam is van). Növényeim Pl: citrusok(citrom,nari,mandarin,ezek hibridjei,poncirus, kávé, guáve, pisztácia, ananász, litcsi, karambola, télálló banán, olajfa, babér, paradicsomfa, avokádó, és hasonlók (több hirtelen nem jut eszembe, de már 2 szoba tele van velük). Ezeket jó ideje nevelem, tudok szaporítási nevelési tippeket adni.esetleg párból van is növény esetleg be tudok szerezni néhányat. Most vetettem pomelót, maradt jónéhány mag, ha estleg valaki megpróbálja ezt a növényt akkor tok adni.Ezt elméletileg oltani sem kell. Viszont jó ideje keresek a gyüjteményembe teacserjét és kakaófát vagy magot. Ha valaki tud ebben segíteni irjon. Addig is jó kertészkedést, kellemes időtöltést növényeitekhez. üdv.