Én úgy tudom (de lehet, hogy rosszul), hogy kültéri egységet nem lehet az utcára néző teraszokra rakni. Ez nem engedélyezett, erre a műszaki egyeztetésen az építésznek kötelessége "felhívni a figyelmet". Hogy utána Te, mint lakó kutyaházat, zöldségeságyást vagy éppen libikókát csinálsz a teraszodon, az már az AF-et a legkevésbé izgatja. Max. ha helyi rendeletbe ütközik, felszólítanak. (Megjegyzem, a légkondi kültéri egységét (általában) nagyon sokan kiteszik a teraszra, ezt még az egyeztetésen is bevallotta az ügyintéző).
Őszintén megmondom, engem ez az "erre jön az önkormányzati ügyintéző" meg "feljelent a szomszéd" meg "megfigyel az ellenségem" stb. a szocializmus mechanizmusaira emlékeztet.
Tisztában kell vele lenni, hogy ez egy társasház, mindenkinek alkalmazkodnia kell a másikhoz.
Ha meg mégis jön az önkormányzat felszólító levele, akkor meg balfék vagyok, amiért pont engem büntet, miközben ezer (tízezer) másik ember is kiteszi a légkondi kültéri egységét.
Megjegyzem, engem egyelőre nem érint ez a légkondi mizéria, csak filozofálgatok itt.