Úgy értettem, hogy mi ilyet soha nem fogunk venni, amúgy nincsen értelme démonizálni a kólát meg a chipset, és nem hinném, hogy gyerekzsúrra való elmenetelkor külön használati utasítást adunk, szvsz ez egy baromság. Csak éppen a lakásban nem lesz.
Ezzel a mekdöncivel is úgy vagyok, hogy én örültem mikor megjelent ez a lánc, vettem is mcdonalds szendvicset stb benne, konstatáltam, hogy nekem nem ízlik, ennyi. Viszont pl. a kis unokahúgom - mikor közös programokat csináltunk ksiskolás korában - nagyon nagyon szerette, ha beülök vele egy mekibe és kap egy olyan menüt amihez adtak is valami játékot. Nem lett tőle semmi baja, mert nem rendszeresen ott étkezett, ez egy program volt és kész. Biztos vagyok benne, hogy az unokámat is el fogom vinni a mekibe, neki is veszek olyan gyerekhamburgert amihez jár játék, vagy korona vagy akármi, biztos vagyok benne, hogy semmi baja nem lesz tőle. Akkor lesz belőle baja, ha állandóan ilyeneket eszik.
A két lányom épp a gimit kezdte mikor megjelentek a mekik Budapesten, nos ők a többi iskolatárssal találkoztak ott rendszeresen. Semmi kifgásom nem lehetett ez ellen, maga a hely tiszta, kulturált, szeszes ital, cigi nincsen, ugyan mi bajuk lenne attól, hogy rendelnek maguklnak sült krumplit kecsöppel vagy egy olyan briósba ágyazott szendvicset?