a jövő héttől gyere hozzám pls (addig pihenj), mert ezen a héten csak szigorúan munkaidőig leszek, most elég nag a forgalom napközben is...
hát nem azért, de ki nem SZERELMES Gackt Camui-ba?????????????
én már ott tartok, hogy szándékosan kiiktatom hosszabb időre az életemből, pl. karácsony és újév között elő sem vettem, direkte. de, most a hétvégén megnéztem a Moon és The Sixth Day and the Seventh Night koncertet és fellángoltam ismét iránta, pedig folyamatosan oltogatom a tüzet. a Merveilles koncertet meg se merem nézni újra, mert attól tartok nyugtatót kéne bevennem:))
még szerencse, hogy vannak rajta kívűl mások is:DDD
már épp kérdezni akartam, mi a helyzet Gackt házatáján, látom még serényen a koreaiakkal bizniszel. elég szörnyű hacukákba öltözött hozzájuk, na meg az a szemüveg (úúúú), remélem csak diliből csinálja és vannak még kontatklencséi tartalékban:)))))) különben jól teszi, ne legyen már mindig olyan bitangul szép:)
nem akarok jóslatokba bocsájtkozni, de szerintem előbb-utóbb kénytelen lesz kitenni a lábát Ázsiából, meg fogja hódítani az egész világot, mint Nagy Sándor:DDDDD
van még rá ideje bőven:)
jah, a 2003-as koncert elég szerény, de érthető, hisz akkor készült a film, akkor íródott az önéletrajz, stb. látszik, hogy nem fektetett bele annyi energiát és pénzt, de a The Sixth Day-jel sokszorosan pótolta.
két dolog az interjúhoz:
1. aranyos történet az amerikai katonákkal, de itt most szerényen elhallgatja, hogy mit is jelent a teljes neve, amit anno saját maga adományozott magamagának.
aki még nem tudja: Gackt Camui = A zene Istene
2. a születési évével még mindig titkolózik, mint ahogy a magánéletével is...
(megjegyzem: igaza van, helyesen teszi).
alább egy koreai kollegával, de előbb két beautiful fotó: