Fürtöske Creative Commons License 2005.01.24 0 0 317

*napot!

Csak bekukkkk! Nem sok időm volt ma világmegváltó tervek kitalálására. Majd holnap bepótolom, ha lehet. :))))

Kellemes volt ez a hét, mert ügyeimet sikeresen rövid idő alatt elintétem, és maradt elég időm filmeket nézni lustálkodás közben.

Hétfőn elszántan elindultam korán a személyimet intézni, remélve, hogy dél felé már talán sikerül hazaérnem. 08:10 kor mentem be az épületbe, és 08:35-kor már kint voltam, elintézve mindent, amit akartam, ráadásul azt mondták, hogy 2 héten belül megkapom. Tűz haza, a lányok csak délután jöttek, egész idő alatt film, DVD, EuroSport, felváltva, kellő mennyiségű kaja, pia, cigi bekészítve! :)))

Kedd magán jellegű dolgok intézése, időben hasonló sikerrel (11-re otthon voltam).

A többi ugyanaz, mint előző nap.

Szerda rá volt szánva a TB kártya intézésére. Csak az volt a baj, hogy kicsit elszunyiztam reggel, és így 10 után értem oda. De csak oda, mert ezerrel fordultam is vissza. Vagy 200-an tolongtak az ügyféltérben. Ez nekem látványnak is sokkkk! Hirtelen úgy éreztem, hogy az egész napom el van szúrva, de hazaérve a kellemes ebéd illata várt. Miután sikeresen bezabáltam, természetesen az ég-világon semmihez nem volt kedvem. Eldőltem a kanapén, és cigi, film, EuroSport, .....

Csütörtökön úgy döntöttem, hogy kipihenem a szerdai TB-nél ért traumát, ezért eleve semmi mozgást nem terveztem be. Ennek következtében, ahogy kora reggel a lányok elmentek, ott folytattam, ahol hétfőn abba hagytam, .... film, DVD, EuroSport, felváltva, kellő mennyiségű kaja, pia, cigi bekészítve!

Kora délután csak kivert a szobából a postás!! Az új személyimet hozta. Mivel ki kellett másznom a kapuig, és ez baromi erőkifejtéssel járt, majdnem rászóltam, hogy két hétről volt szó, nem három napról. :))))))

Pénteken egész nap nagyon nyomott hangulatban néztem a filmeket, DVD-t, EuroSportot, ...

Már lelkiekben próbáltam magam felkészíteni a hétvégére, amikor a lányok is otthon vannak egész nap, .......

Hétvége .... a várható fejleményekkel. Nem tudtam nézni a filmeket, a DVD-t, az EuroSportot, ... mert valaki mindig vagy takarított, vagy felmosott, vagy törölgetett, vagy porszívózott, .... vagy a haját szárította, .....

Egész nap sáskajárás!!! Vagy hozzám (hozzánk a feleségemmel) jöttek barátok, ismerősök, vagy a lányomhoz jöttek udvarlók, barátnők.

A vasárnap aztán kicsúcsosodott! Kora délután már 17-en voltunk a lakásba! Java része a lányom barátaiból állt! Ezt a rohamot egy jó ebéd után kb. 3 órán keresztül bírtam, aztán megembereltem magam, és mindenkit bezavartam a szobába.

Végre egy pici csend!!! És bekapcsoltam a TV-t, és az EuroSporton megnéztem a síugrást .....

Ennek köszönhetően sikerült eléggé csendes lelkinyugalommal lefeküdni, és egy jót aludni egy ilyen agyonhajszolt hét után.

Mára megyek is .... el!

PÁ!