Mindig nagyon vélony jégen táncolok amikor ugy magammodján elmondom a meglátásaimat.Talán finobabban kellene fogalmaznon akkor beleillenék az átlagember gondolatvilágába.Ez nagyon nagyon szomorúvá tenne....,....mindig vállaltam a következményeket azért amit cselekedtem és mondtam.(RÁ IS B......AM,HÁROM-ÉVET.)Egyetlen egy pecig sem bántam meg azt amit tettem,tehettem volna többet is, de a igazságérzetem visszafogott.(ÉN MARHA.)
Itt van ez a kis forum.......LEFEJEZTÉK.... egyszerüen azért mert kifejezésre jutottak gondolatok amely nem a mindnnapos sablonos véleményeknek tett eleget.Ma az aki gondokodik és van egyéni véleménye lényegtelen hogy jó vagy rossz de van, az elkövette azt a hibát, hogy kénytelen eltürni a durvábnál durvább megjegyzéseket,azoktol kik évtizedeken keresztül nem hogy csak a fajtája ellen cselekedett de ön-ön magát is kizsákmányolta ugy fizikailag mint szellemileg.Ezek modják meg ma a TUTIT,ezek most az ajserek.Ijenkor mindig a hányinger kerülget.
SOKSZOR FELTETTEM A KÉRDÉST magamnak... mi változott meg?????bármennyire is jóindulatúan nézem a dolgokt mindig odajutok vissza amit évekota mondogatok.... ujra osztották a lapokat egymásközött. Ebben a buliban régiek hátérben maradtak a fiatalabbak viszik tovább a jácmát, azt amit félszázad ota elödjeik elkeztek, kissé finomabban de a végcél az ugyan az,görcsösen ragaszkodnak a hatalomért és a megszerzett conchoz amit mások verejtékéböl komunizáltak.Menyire igaza van Márainak!!!!!
Ma már képtelenek bedugni egy sötét zárkába,(de szivessen tennék)ha mem ugy beszélsz ahogy egy hirtelen europaivá vált keleti mentalitással felvértezett demokratához illik.HIÁBA KINLODUNK MI,....láthatod a tisztes Úr még annyira sem érdemesitett, hogy válaszolt volna,.....itt valami csodának kell, hogy történjen, hogy valami TÖRTÉNJEN.Én csodákban nem hiszek.