azul Creative Commons License 2005.01.24 0 0 2530

Ha sületlenségeket akarsz olvasni, nyugodtan szemezgess a saját és biológiából alulkultúrált társaid irományaiból. Mivel azonban így is mulatságosnak találtad, ami belegondolva szerintem csöppet sem az, nem fárasztom magam a szmájli kitételével. Viszont érdemben azért néha hozzászólhatnál akár, pro- akár kontra-. Miután ez itt nem a boruljunk a vegetáriánusok kebelére, és vegyünk be minden marhaságot topik, talán nem olyan nagy gond ha valaki ellenvéleménnyel él? Nyugodtan tedd ezt te is!

Citromkérdés.

Nem hagyott nyugodni a dolog és rákérdeztem  egy dietetikus ismerősömtől, hogy milyen étel is az a citrom, a válasz sommásan:  "A citromos dolgok SAVAS kemhatasuak es nem lugositanak. " Persze ez is csak egy vélemény, és nem kell elhinni, főként, hogy az agymosott tudományos oldal képviseletében hangzott el.

Desztillált víz:

Iható, csak az ember ne  mulassza el belepakolni a szükséges sókat, különben feldobja a talpát. Akkor is így van, ha xy-nak sikerült átverni egy-két nem eléggé körültekintő egyetemistát. Azt ajánlani bárkinek, hogy igyon desztvizet, szerintem kimeríti a gondatlanságból elkövetett emberölés kritériumait, bár jogászok nyugodtan cáfoljanak meg. A kolloidezüsttel is vannak problémáim, mivelhogy erős dezincificiens, utána kellene néznem, hogy hol hat pontosan, de első megérzésre nehézfémként nem a hosszú élet záloga túl gyakran fogyasztva.

Előzmény: transzmoha (2510)