Tiborcsik Creative Commons License 2005.01.23 0 0 1448
A legkomolyabban gondolom, ahogy visszavonták a komm. adót, ugyanúgy visszavonhatják a tanácsnoki rendeletet is.

Sőt, a kommunális adóra legalább volt valamiféle apropo, ürügy. Jogszabály lehetővé teszi, más városokban precedens, nemes cél az utak felújítása, amihez az állam még egyszer annyit hozzáad. De a tanácsnoki húzást mivel tudják indokolni?

Netán a képviselők sztrájkolni akartak? És ha már meghozták, nem értem mire ez a szerénység?? Miért nem 200 vagy 300 %-kal emeltek??? Mi volt jelen esetben az apropo???? Az, hogy a társelnöknek nem jár 75 csak 50 , ezért nosza mindenkinek oda 100-at???????????????????????????????

Egyre inkább (ahogy Erdei is sunyít ezügyben), kezdek igazat adni Tusának.

Elmesélek egy kis történetet, az ide vonatkozó tanulságot mindenki vonja le maga:

A Plázaspárban ki volt téve füstölt-főtt császár szalonna, valami 1250 Ft/kg, és öles betűkkel fölé írva: AKCIÓS ÁR. Mondom az eladónak, na ne vicceljen, a Corában meg a piacon 750-800 Ft-ért van császár szalonna, mi ebben az akció? Persze, mert náluk egyébként 1600 fölött szokott lenni az ára.
Ja, mondom, ha én is így akcióznék a munkahelymen, sokkal több lehetne a fizetésem, de én sajnos folyamatosan ennél sokkal akciósabban árulom a munkaerőmet.