Stoner
2005.01.21
|
|
0 0
2456
|
Azul!
Mondok egy történetet: Mindenki (makrobiotikusok főleg) azt mondja, ahogy a gyümölcs savasít. Ki akartam próbálni, hogy így van-e? Éhgyomorra( ez a tiszta helyzet) megettem 2 almát, de előtte megmértem a nyálamban a Ph-t. Kb 7.6 volt, normális. az almaevés után azonnal megmértem újra. Vajon tudnád-e, hogy milyen volt? Mellesleg jól megrágtam, ahogy illik. Magam is megdöbbentem: A lakmuszpapír a legsötétebb kék színt mutatta... Ez azt jelenti, hogy a szervezetem a nyálam lúgosságát fokozta és beindult a puffer-hatás. Tehát kiegyenlítette az enyhe savat erős lúggal. Ezt tekinthetjük felfedezés erejű eseménynek is. Persze csak számomra. |
Előzmény: azul (2426)
|
|