Csá all!
Néhányan láthattatok már engem a szerveren(ofphu), ahogy épp szenvedtem a gammel, végülis akikkel találkoztam azok nagyon rendesek voltak, és próbáltak segíteni.
Nos, azér jöttem ide hogy kisírjam magam a vállatokon...
pontosabban arról van szó hogy szinte semmi nem jön össze a netes gámában.
Hol is kezdjük? Talán az elején.
Builder hawerom egyszer próbált regisztrálni a honlapra(ofphu) de nem sikerült neki(én is ott voltam), és fogalmunk sincs hogy miért... Egy idejig akkor én se próbálkoztam. Amúgy már kb. 1 éve látogatgatom a honlapot, és most nemrég rászántam magam egy regisztrációrah, hátha sikerül. Jólvan, név: dave.himself stb. szóval szépen kitöltöttem mindent. Nah, akkor leokézom. És utána kapott el a röhögőgörcs, mer ilyet írt hogy rossz az azonosítóm. A regisztrációnál nincs is ilyen stuff hogy azonosító... végülis meggyőződtem róla hogy biztos nem-e a belépéshez töltöttem ki az izét, de tudtam hogy nem. Ennyit a regről. Az jutott eszembe, hogy lehet már be vagyok egyszer regisztrálva ilyen néven csak nem emlékszem rá...
Szerveren, próbálok belépni, CTI, valami nincs rendben. Valahonnan(az ofphun, csak a mai napig nem találom meg újra) letöltöttem valami CTI addonst, 3 sziget asszem, szóval at OUTban azzal indítottam a gamet meg még beraktam a llaumax égboltot, hogy mégjobban szaggasson 8). Így is volt hiba, gondolom a llaumax, meg mondta is valaki, szóval utána azt kikapcsoltam. Akkor sem volt rendben vlmi, és itt bepöccentem és átraktam a mezei addonsba a CTI stuffokat, hogy akkor tudjak avval indítani... nehm, azér raktam bele a mezei addonsba a CTI pályákat mer két egy exe-t hogy el tudja indítani a CTI modot, és gondoltam így megadom neki az alap exe-t mer abban úgyis ott vannak már a CTI-s stuffok. Ez történt, így sem volt jó. Letöröltrem az egész CTI-t, és utána jól leanyáztam magam. Elkezdtem kihalászni a kukából a pbo fájlokat, de csak 2őt találtam. Honnan tudnám én megszerezni a CTI addonokat, mer ahogy említettem az ofphun nem találtam.
Szóval tudna valaki segíteni, mostmár talán érthető hogy mér nem a ofphu oldalán írtam a fórumba, mivel ott nem tudtam beregisztrálni magam.
Szerintem az a leg egyszerűbb ha írtok emailt: dave.himself@axelero.hu ugyan ez az msn is.
Jah, és mégvalami:
Az ofphun a képtárba beraktam a sound configom errorját, légyszi segítsetek abban is, ha tudtok.
Ennyire még nem szívtam meg semmivel sem... kivéve amikor az IP protokollt babráltam...
Amúgy a coop az működik szerencsére, de azon meg nincs senki...
Köszi előre is:
Regards: dave.himself