"Egyébként nagyon meggyőző a Te írásod is. Most kinek higgyek? Az ember, miközben szoptat, könnyen elapadhat a teje, ha szexuális életet él. De pl. régieknél a szoptatós anyák legalább egy hónapig nem mostak hajat, hogy ne legyen zavar a tejelválasztás megindulásában. Ugyanis a nők hajhagymáinál speciális női hormonok képződnek. Ezt is figyelembe kellene venni női problémák esetén, ha már erről esik szó."
Kedves Stoner
engedd meg,hogy igen szerenyen megjegyezzem,hogy aki ilyet leir,az tenyleg nem normalis.Lattal te mar szoptatos anyat kozelrol??Van neked halvany fogalmad is magarol a szoptatasrol?????Nekem nincsenen altudomanyos cikkeim a temaban,de van 3 gyerekem.Es igen,mostam hajat,sőt még szexuális életet is életem ,mégis 15 hónapig szoptattam.Akkor is azért hagytam abba,mert a gyerek úgy döntött,hogy ő már "nagylány",nekem még lett volna tejem bőven.
Engem komolyan nem zavar,hogy Te mit eszel és mit nem,szíved joga,de kérlek,azért a meggyőzés céljáből nem használj fel ilyen orbitális baromságokat