k.valcsi Creative Commons License 2005.01.21 0 0 1046

Szia!

Mikor én voltam nem kellett ágyneműhuzatot vinni, de mint olvastad ennél az irodánál kell. Ne félj tőle, nem sok helyet foglal és a busz elviszi. Hazafelé még jól is jöhet, ha esetleg vesztek valami törékeny szuvenírt, bele lehet csomagolni. Lehetőleg emeletre kérjétek az apartmant, ha a Triphonba mentek.

A busz sem vészes, ki lehet bírni feltéve, hogy nem fogtok ki sokat nyafogó útitársakat. Nekünk szerencsék volt sosem volt probléma. A buszok általában 4 óránként megállnak. Igyekezz minél előbb leszállni a buszról ilyenkor, hogy ne kelljen sorbanállnod sokat a toalettnél. Induláskor én be szoktam venni egy kapszula Immódiumot (hasfogó), így csak a "folyóügyek" - re kell figyelnem. Nem árt, ha viszel felfújható nyakpárnát, így kényelmesebben tudsz aludni a buszon. Kényelmes cipőben utazzál, mert a sok "láblógatástól" bedagadhat egy kicsit a lábad. Először utaztok Görögországba? Nagyon szép hely és északon szerintem Sarti a legszebb. Sok leírást és képet találsz a sarti.lap.hu oldalon.

Jó nyaralást és foglalkozz csak nyugodtan a támával. Nem árt jól felkészülni, így nem ér sok meglepetés.

Üdv.: Valcsi

Előzmény: muschu (1045)