hadd ne
2005.01.21
|
|
0 0
2413
|
Stílusgyakorlatok – Stoner
(mint tudjuk, a stílus az ember maga ….)
-és gyerekes ellenkezésetek dacára
-Mondasz olyan dolgokat, amitől nekem, ugyan nincs nevethetnékem, mert már eleget hallottam, de nem felel meg a valóságnak.
-Címeres marha az, aki felnőtt homo sapiens létére marhának a tejét issza
-Te valószínű soha nem fogod megpróbálni. Pedig rád férne.
-Mulatni? Akkor milyen lehet, ha dühöngeni akarsz? Csibém!
-Olyan nehéz egyesek felfogása, hogy az már őrület. Rögeszmék, mindig és mindig.
-Épp a magadfajták miatt jutottunk ide. Igen.
-Ezt kapd el! Van még...
-Pregnáns lenyomat. A cinizmus él, élni fog.
-És még sok más ember is, aki nem fog fel semmit....
-Az a folyamat, ahogyan a nyílvánvaló tényeket a tudomány felkent papjai, a tudós urak megpróbálnak elferdíteni és az értelmüket összezavarni, nem mai keletű, de ma sokkal erőteljesebb. Nem vagyok jós, de ezt már elég régen megjósoltam, hogy így lesz. Akik a saját szeszélyeiket, felelőtlenségeiket testükkel szemben, de a többi emberrel szemben és a bolygóval szemben is még sokáig fenn akarják tartani, félnek attól, hogy esetleg nekik is muszáj lesz valamit ezeken változtatni, támadásba fognak lendülni.
-Ez a rúgás, amit magad követsz el magad ellen. És ott van az a kisleányka...
-Még tanulj, kicsit.
-Te pedig vak.
-Mikolt Fiam!
-Kiscsibéim!
És mondjátok csak, meddig maradtok még? Egymást marjátok, mint a patkányok? Mert én már bőven megelégeltem a sötétséget. Megyek a fényre. Együtt jól el lesztek.
-Az innuitok, nem azok, akik narancslén,banánon, kólán és dobozos sörön élnek, meg lazackonzerven, hanem akikről beszélsz. Nos: A nők... 8 éves korukban teherbe esnek, azután szoptatják... az egész kolóniát, majd iszonyú kínok között fekélyektől borítva, vakon, fogatlanul 35 éves anyókaként meghalnak. Követésüket javaslom. Kiváló eszkimó válna belőled.
-Látod, Tőled se telik más, mint ez a civilizációs leckegyüjtemény.
... |
Előzmény: Jablko (2412)
|
|