szöszibolha Creative Commons License 2005.01.20 0 0 51027

Ja, remélem csak átmenetileg! Amikor akarom letenni az ágyába, na azt látni kellene azt a csimpaszkodást, kapaszkodást, anynemenjel bömbölést... Szegényke, úgy sajnálom, de nem lehet állandóan ölben altatni, nem beszélve a derekamról, stb... eddig ez nem volt gond, most úgy látszik bezavart nála ez a három hét távollét.

Képzeljétek, mászik! Tök szabályosan. Eddig csak kúszott, igaz bútorok meg fal mellett megy is szépen kapaszkodva, de mászni nem mászott, csak "kommandózott".  :-)))

Viszont olyan kis okos, mindent tud a játékairól, a könyvében is simán megmutatja az összes dögöt, utánozza a pulykát meg a halacskát, tudja, hogy a cicának hol a kajája, rámutat, hogy memme! :-) meg kell zabálnom. Majd teszek fel képeket, már tényleg olyan kislány fazonja van. :-)

A feneke megint hótt piros... most nem tudom, hogy az új tápitól-e vagy még ne adjak neki reggelire kalácsot. (annyira imádja!) Direkt olyan tápszert vettem itt neki, amit Mo-on is lehet kapni. (Aptamil2) Elméletileg.. Gyakice nem volt égen-földön, ezért Milumil2-t vettem, mondván egy cég. Jajj, olyan szar, hogy nem tudom, mi az amit már ehet, mi az amit még nem. Második gyereknél mennyivel okosabb meg tapasztaltabb az ember, azzal kellene kezdeni! :-)))

Előzmény: Döby (51025)