skeeter Creative Commons License 2005.01.20 0 0 715

Zoli,

Mivel nem vagyunk nagy hazassagpartiak, ill. elveink vannak ezzel kapcsolatban (=nem egy hitel miatt akarunk hazasodni) :)))), ezert a jelzaloglevel tamogatasu hitelrol van szo. Jo hir viszont az ezen konstrukcioval szerzodoknek, hogy a hasznalatbaveteli engedelyig (vagy talan az albetetesitesig?) nem kell a toket torleszteni, csak kamat+rendtart+elofinanszirozasi dij (bar ez is eleg), azaz nem lesz olyan megterhelo a dolog mint pl. az OTP-nel.

A kozjegyzo holgy egesz profi volt, tenyleg alaposan tajekoztatott mindenrol.

Ha minden igaz, vegre minden folyositasi feltetelt teljesitettunk, a fulem ketteallt, ill idegileg lefaradtam mire minden biszbaszt beszereztem/beadtam. A 2 nap szabim szepen elment a hitelszerzodes+folyositasi feltetelekre, mondjuk egyszer meg vissza kellett szaguldanom a bankba egy kimaradt papirert, a foldhivatal viszonylag sima ugy (bar az oreg client-handler/biztonsagi ort majdnem leugattam kioktato stilusa miatt, amugy is tok ideg voltam, de most az egyszer emberere akadt), csak ket körben teljesitheto.

A Foldhivatal egy nagy sohivatal ugy ahogy van, az alkalmazottak javareszt tancoltak az en kis ugyfelbarat, professzionalis multikhoz szokott idegeimen, pedig eleg nyugodt ember hireben allok. :(

Na mindenkinek sok sikert, remelem, Nektek azert simabban megy! :-)

skeeter

Előzmény: zzoltan (714)