pink_panther Creative Commons License 2005.01.19 0 0 27

Egy érdekes vélemény a www.toydivision.hu vendégkönyvéből:

Dániel Dátum/Date : 2005-01-19 00:23:39 Üzenet/Message : Tisztelt Zenekar! A szombati koncerttel kapcsolatban szeretném önökkel megosztani véleményemet! Minden tiszteletem az Önöké, de most azt gondolom mellé nyúltak! Hozzávetőlegesen másfél évvel ezelőtt került a kezembe a Budapest Resonance című album. Mondanom se kell, egyből belezúgtam. Zseniális anyag. Nagy szerencsémre a 2004es nyáron sikerült eljutnom a szigetes, wan2 sátras koncertre és bizton állíthatom, hogy életem egyik legélvezetesebb, ilyen nagy zenekart felvonultató koncertje volt! Viszont szomorúan láttam a levél listán, hogy átalakult a zenekar és bevallom félve mentem el a szombati fellépésre. Sajnos a rossz előérzetem bejött. Ez a lány nem jó! Egészen egyszerűen nem illik a zenekar profiljába! Sem stílusában és modorában, de legfőképpen hangi adottságaival NEM! Ezek a dalok, amelyeket önök szereztek, egytől egyik olyanok mintha Szabados Gabi hangjára mintázták volna. Szilvinek (azt hiszem) nem ez a hangmagassága, gyakorlatilag végigdörmögte a koncertet, arról nem is beszélve, hogy (ennyi megasztár nézés után, hirtelen mindenkiből zeneakadémiai ének tanár lett, ezért merem állítani) rendkívül modorosan énekel! Gabinak saját egyéni, karakteres, csillogó hangja volt, nem tudom miért kellett lecserélni! Amit javasolni tudnék, hogy nagyon gyorsan szerezzék vissza a Gabit (bocsátsanak meg neki, vagy könyörögjék le a lábáról, nem ismerem a körülményeket) vagy legalább az új lemezt énekeltessék fel vele, és koncertezzenek tovább a másikkal (amennyiben Önöknek sikerélményt nyújt, hogy Szilvia népes baráti társaságával telik meg a parkett)! Üdvözlettel zenebarátjuk Dániel