Én is titeket: KIREKESZTÖKET, KIUTASÌTÒKAT, MÀSSÀG ELUTASÌTÒKAT!
De már megírtam neked,h. ez nem a Te saját különbejáratú fórumod, országod stb. Minden magyar, élhet bárhol a világban; anyaországa MAGYARORSZÀG. Még akkor is ha más nemzetekhez képest elég önzöen mostoha is. Az index összes szereplöjének együttvéve nincs sem erkölcsi, sem törvényes joga bármely magyart kiutasítani, kirekeszteni!!!
Ez olyan bolsevik módszer. Olyan "szovjetellenesség"-es vagy "népköztársaság elleni bünycselekmény"-es érv. Szerencsére ma már nem ilyenek igazgatják az országot.
Vagy vannak magyarabb magyarok. Kiválasztott, fensöbbrendü, más magyarokat kirekeszthetö magyarok. Te semmit nem határozol ebben. Nem számítasz! Megfogalmazhatod a magánvéleményedet, de nem diktálhatsz senkinek. Szerencsére. Szarok rá, h. Te unod vagy nem!!!
Érted?
Hogy prüszköltetek amikor a "Szabó Magda kilépett..."-ben bebizonyítottam a Mindentudás Egyetemén elhangzott génkutatáról szóló elöadás alapján, hogy a Kohének rasszista alapon házasodtak egymás között az évezredek során. A mai tisztességes magyar emberek, legyenek bármily származásuak nem türik, nem trühetnek semmilyen fajta kirekesztést, rasszizmust!!!
Nem voltál képes belátni,h. a Ve.73.§-a igenis tartalmazza az újraszámolást.... Akkor mire vagy oly nagyképü?
Nem vagy képes észrevenni,h. tisztességtelen úgy lezárni egy úrnát. Nem akarod látni,h. még egy balkáni Horvátországban is tudják mi a tisztességes korrekt. Helyette mindig engem támadsz. Nehogy szembe keljen nézni a valósággal, a tényekkel.
Amiben tévedtem, rossz vagy felületes információk alapján alkottam véleményt, azt beláttam, elnézést kértem. Te erre, úgy látom sosem leszel képes.
Ne légy olyan nagyképü, ha nem tudok úgy fogalamazni mint Te. Nem írástudó, közíró a foglakozásom. Nem az én bünöm, h. a magyar elit ilyen eredménytelen...,ilyen közállapotokban élhet a magyar társadalom; ahol állandó gyülölködés, kirekesztési vágy, piszok, összegrafitizett falak, összekarcot villamos-busz-vonat ablakok, beplakátozott kirakatok a legfrekventáltabb utakon, tereken....szétzúzott történelmi pártok, recsegö-ropogó demokrácia (TGM level Orbánhoz...)..á, úgysem érted miért írom mindezt. Maradsz a személyem, vagy P.M. szeme´lye, söt emberi méltósága elleni támadásoknál...