Rukawa Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1519
1. A Spurs meze tényleg csúnya, emellett a Houston meze se tetszik nekem, a régi sokkal királyabb volt. A Mem,meg a Jazz meze bejön na persze az arany színű Hornets mez is odab*sz. A Pacers kék retro meze se néz ki rosszul.

2.Nets-VC : számomra egyértelmű volt hogy a VC nem fogja megváltoztatni a világot, front court terén a nets nagy 0, rendes PF meg C nélkül nem lehet mecset nyerni. VC szvsz all time best dunker ever...hihetetlen hogy miket csinál meg a levegőben. Ezért is szereti annyi ember.RJ kidőlésével a Nets menjen a lotteryért ,draftoljanak egy jó fiatalt aztán pár év mulva lehet hogy megint PO közelébe lesznek. Bár sztem nyáron tuti hogy hoznak vkit a palánk alá.

3.Yao sztem nem béna, sőt annál inkább ügyes. Technikailag nagyon jól képzelt ,méretéhez képest fürge. Legnagyobb baja az hogy f*sik a többi niggától, nem mer rendesen odacsapni ,bes*ggelni az ellent a palánk alá blablabla...látszik a kinai konzervativitas. YAO légy agresszív!!!

4. Azért SN nélkül nem lenne lottery team a PHO. Nash nélkül egy átlagos közép csapat lenne a suns.

5.hmmm, ezt nem tudom. Hughes idén végre megmutatta hogy mit tud (egyéb:év végén lejár a szerződése nem? ) De az tény hogy nélküle a Wiz nem lenne ilyen amilyen most ,de szvsz Jamison meg Gilbertről is elmondható ugyanez.

6.egyetértek

7.sztem is a Heat fogja játszani, bár ugy szeretném ha mi (pacers) lennénk ott, de Artest nélkül nincs sok esély

8. Személy szerint nagyon kedvelem őt, tavaly mindenki csak LBJt emlegette, sztárolta, neki meg semmi se jutott szinte, pedig nem sokkal rosszabb. Idén magánéletbeli problémák is voltak, remélem beviszi a Nuggst a rájátszába mint tavaly (bár sok esélyt nem látok) főleg hogy most lesérült meg Kmart is. GO MELO, GO MELO

9.Spurs (sajna)

+trade rumor: NÉNÉ for Redd? Costa Ricai hősünk Arroyo is szeretne elmenni SLCből, a Jazz vmi hasonlo játékost szeretne Carlos helyére
Előzmény: Doktor Toka (1506)