Angiszeged Creative Commons License 2005.01.19 0 0 17708

Esetleg benyomnátrok ide?

Bár Én update-olok:), hétvégén délelőtt esetleg.

Na, így 1héttel az update megkezdése után merek beszámolni arról a tényről (Idi figyelj!), h ettől a módszertől_nem_lett kevesebb a tejem, (sőt).

Napközben csak a mennyiségre figyelek, és 3után már semmi szénhidrát. Norbi szerint vacsira bármennyit lehet kajolni az 1es kódúból, Én nem teszem, figyelek a mennyiségre, de jóllakom. És lefekvés előtt (kb) 3órával már nem eszem, ha Norbi pisztolyt fog a fejemhez, akkor sem:)

1gramm nem sok, eddig ennyi sem ment le, de ilyen lassan fogyó tipus vagyok, kell 2hét, mire eredménye lesz. Szenvedek, vmi napkitörés is van, fürdőszobában csempét cseréltek, és full kupi a kóceráj, szal nem vagyok nagy formában, de a tavaszra koncentrálok, mert akkor már minden jobb lesz:). Nyáron pedig már egész emberi (női) formám is lesz terv szerint.

Pussz mindenkinek!

ps:Ildii, biztos ennyi cucc kell ebbe a muflonba? Ez 24dbhoz van??? :).

Ja, hozzártők, kérdésem lenne:

van tönkölyliszt.

van teljes kiörlésű búzaliszt.

van tönköly teljes kiörlésű

Melyik mit jelent pontosan? Norbi teljes kiörlésűt ajánl, most ilyet vettem, még nem próbáltam, ugyanúgy kell használni, mint a síma fehérlisztet? Van vmi olcsó beszerzés? Ez 200ft egy kila, de olcsóbb volt, mint az összes többi, viszont Ő azt írta, h nem nagy a különbség árban, ja CSAK 3szoros:D

Pussz

Előzmény: illdii (17705)