tigristomi Creative Commons License 2005.01.18 0 0 2262

Kedves Hadd ne!

:))))))) Muris szamomra ez a 4 pont ....

1. Valószínűleg nem sokat tudsz a női test és a női ivarsejt érésének ciklusáról. Azt állítani, hogy a menstruáció kellemetlen mellékhatás kb. azzal egyenlő, hogy az ejakulácó kellemetlen mellékhatás.

Orulok hogy neked kellemes az, ami nem mindenkinek az.

2. Szívesen teszel nagyzoló kijelentéseket pl "lovak kora" "100 évesen szülő nők",

A lovak korarol irtam egy feloldalas esszet. Sajnalom ha lemaradtal rola, ha visszaolvasol megtalalod. A keresed valoszinu arra vonatkozik, hogy szeretnel ujra es ujra hallani.

3. Ha valaki - pl. én - hiteles forrásból származó tudományos kutatást idéz magyarul, azzal utasítod vissza az érvelést, hogy "nem fogod az egészet végigolvasni". Kérdésem: végigolvastál te egyetlen olyan cikket vagy tanulmányt, ami a te állításaidat igazolja, vagy kritikátlanul elfogadod azt, ami a hiedelmeidnek megfelel? Ez utóbbi tűnik valószínűnek.

Nem ideztel, hanem beraktal egy linket. Ez leirtam hogy hogyan mukodik. Ezzel egyutt tovabbra sem ertem hogy hogyan kapcsolodik akar a vegas gyerekekhez, akar a vegan menstrualokhoz a toxinos etel. Utobbiakhoz kapcsolodhat, ezt a veganosok is mondjak hogy toxinos az elelmiszer.

Persze, sok cikket vegigolvastam ami engem igazol. Ezt is a vegan nokrol. A vilagkepem teljes es kerek egesz, aminek a reszletei hetrol hetre finomodnak.

4. Bár interneten mindenki azt mond amit akar az anonimitás védelmével, azért a kóklereket mindig ki lehet szűrni - te az vagy.

Az anomitas semmit sem szamit a velemenyemmel kapcsolatban.

Ugye az nem komoly, hogy te vagy a szuro? :)

Tomi

ui: elolvasom majd vmikor a linkjeid, ezzel lehet hogy egyedul leszek.

Előzmény: hadd ne (2239)