eR-dei Creative Commons License 2005.01.18 0 0 1370
Tusa, azt hiszem erre nem is kellene válaszolnom...

Természetesen tudtam, hogy előbb utóbb ide is eljutsz, eljutunk, reménykedtem, hogy talán mégsem.

Mint tudodhatod, ha utána néztél, én pl. bizottsági elnök voltam azelőtt, hogy tanácsnok lettem, vagyis a kezdetektől a maximális tiszteletdíjat kapom.

Szerintem sem kevés a tiszteletdíj, de én pl. munkának érzem, ezért eddig is és most is két rendes bizottságnak a tagja vagyok, valamit önként jelentkeztem eddig az összes rendkívüli bizottságba, melyeket többek között az én javaslataimra hozott jétre a közgyűlés (informatikai fejlesztések, állattartás). Nem is beszélve módosító javaslataimról, napirend előtti kérdéseimről, lobbizásaimról, stb.

Ezen kívül teljesen ingyen, tiszteletdíj és juttatás mentesen tagja vagyok az Észak - Alföldi Regionális Fejlesztési Tanácsnak.
Igaz itt meg kifizetik az utiköltségemet, de azért gondolom, ez nem baj.

Úgyhogy magamhoz mérten megpróbálok megdolgozni a politikából származó tiszteletdíjamért.
Remélem, hogy kapcsolataim révén,szavazataimmal tmogatni tudom, hogy Szolnok milliárdokkal gazdagodjon a pályázatokból.

Azonban azt a demagógiát visszautasítom, hogy saját tiszteledíjam érdekében szavaztam meg két iskola bezárását. Ez természetesen súlyos félreértés, a közgyűlés működésének nemismeretére vall,de persze jogod van félreérteni a helyzetet, és miért ne érthetnéd félre a működést?

Tudom, hogy ez Neked természetesen mit sem mondd, és megértem, hogy nem örülsz annak, ha magasak a tiszteletdíjak. De azért nyílván Te is tudod, hogy függetlenül attól, hogy működik - e egy iskola vagy sem, nos ettől függetlenül kapják a tiszteletdíjat a képviselők.

Előzmény: stusa (1368)