ndrew79s Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2466
Uhh mennyi hozzászólás... szóval nekem nem szempont annyira a magyar bill, mert évekig angolt használtam, mostanra meg már megtanultam a betűk helyét... viszont a BT modullal, meg a telefonommal tudok jó pár tükköt, pl képek töltögetése ide-oda, sms küldés az iBook-ról, vagy a névjegyek szinkronizálása, szal praktikus dolgok.

Ma egyébként megrendeltem Handrásnál, kiváncsi vagyok mikorra lesz meg. Majd 2 órán át OsX-eztünk a boltban, sok olyan dolgot is kipróbáltattam vele, ami XP alatt gondot szokott okozni, de az OsX lazán megcsinálta - mintha olyanok írták volna, akik számítottak arra, hogy ezt nem_informatikus beállítottságú emberek is fogják használni. (nem komoly dolgok, amolyan felh.interfész teszt)

Egyébként olvastátok miket írtak az apple.hu-n a miniMac-ről? Szánalmas. Az nem gond, hogy csak 1 srác fordítgatja, de ha nem megy neki, hát ne rakják fel, mert ezzel potenciális vásárlokat fognak veszteni. Na jó, egy idézet, annak aki nem leli:

"Lenyűgöző, de sosem olcsó
Egyetlen centi sincsen elpazarolva. Apple mérnökök egy kis csodának valamint az összes Mac gépnél olcsóbbra tervezték."