pataporc Creative Commons License 2005.01.17 0 0 2191

Ne degradaljuk mar le a felelos magatartast a tini vilagmegvalto-korszakkal, mert baromira nem ugyanaz.

Senki sem fog odaallni a Nestle ele es azt mondani, hogy "Nestle, bezar!", mire a Nestle meghajol es felszamolja onmagat. A valtozasokat sokkal melyebben kell kezdeni, egeszen aprocska dolgokkal es a gondolkodas szintjen, es talan az egyik hullama meg az is lehet, hogy a Nestle egyszercsak osszeomlik, bar ketlem, hogy ez a jovo heten lesz esedekes. :)

En sem csinalok egetrengeto dolgokat, a hulye palackokat szepen eltolom a szelektiv hulladekgyujtoig a babakocsi melyen, nem egetem foloslegesen a villanyt, mosogataskor eloszor behabozom a cuccokat, mialatt nem fogy a viz, aztan oblitek, minimalizalom az E-ket a kosztban, tarsadalmi munkaban tordelek prosit egy kornyezetvedo szervezetnek, blabla. Takaritottam mar erdot (mas utan, ugye), fogadtam orokbe tzunamiaarvat es a gyerekemet arra fogom nevelni, hogy tisztelje a kornyezetet (ugyanis nem igaz, hogy ami nem latszik, az nincs is). Aprosagok. Most ennyi, idovel majd lehet tobb meg mutatosabb, jelenleg ennyi fer. :)

Ugyanis ez egy csapatjatek. Mindenki tegye meg a kis vilagaban, amit bir, mert ha bukunk, egyutt bukunk. Kar, hogy kevesen latjak.

Az erkolcsi alapon vegetarianusoknak abszolut van letjgogosultsaguk, nem pusztan a gyilkolaszas, hanem a tartas hogyanja miatt is, ami eleg nagy sullyal esik a latba. Jaj, hadd ne legyunk mar mi a felsobbrendu faj, akinek minden szabad. Aztan vilagrengeto botrany kerekedik abbol, ha egy tigris leharap egy kezet. O is csak ragadozo, tette a dolgat, kerem alassan. Hol itt a gond?

(ne jojjenek a biologusok, hogy a tigrisek nem harapdalnak kezeket hobbibol, csak szemleltetesnek irtam, koszi)

Előzmény: Vik 23 (2144)