"..hiszen nem itt élsz."
Nem ilyen egyszerü és nem stimmol egészen; nem csak itt élek, dehát az EU-ban! Nem mindegy melyik városokban? Vagy mégsem old meg az EU mindent?
KI
A polgári peres ügyhöz nekem kellett megszereznem az izraeli tulajdonos beleegyezését,h. képviseljem a közös érdekünket. Azért is húzodott az utóbbi 2 évben az ügy, pedig ügyvédi iroda is van a házban! Sorolhatnám mindazt, amit mégis nekem kell elintézzem, én kellett eldöntsem, képviseljem, támogasam... pedig "maga nem is itt él"...,de ezek nem id tartoznak.
BE
Dr.K.E. kálváriáját, öt is ismerem. Nem értek indulataival mindig együtt, de aki mindezt képes végigvinni, megérdemli,h. a világ legalább tudomást szerezzen róla. Hátha okul belöle. Most az MDF is pedzegeti,h. a választási törvényen módosítani kellene...
Nem volt hiábavaló a népszavazás!!!! Aki ezt állítja az téved. A következményei még hosszú ideig hatnak. Söt! Eljön az ideje amikor gyözni fog a gondolat, hiszen már ezen az úton járnak a horvátok, angolok, spanyolok, portugálok, románok, izraeliek stb.
Itt kizárólag a politikai hatalomféltés volt a demotiváció a ballib részéröl és a jobb-középnek sem jött volna rosszul!