anyabanya
2005.01.17
|
|
0 0
170
|
az a baj..., hogy bevinni még beviszi a suliba, csak az egyik terembQl nem a másikba...
Amugy tényleg tud kiakasztó lenni ezt én is látom, sokszor nekem sem könnyü megörizni a hidegvéremet.Ö másként szemlél mindent, másként szól a dolgoghoz és néha teljesen váratlanul mond egy két oda nem illö dolgot...Ülünk az asztalnál és Q felkiált, hogy meg van én kérdem mi van meg erre Q, hogy etiopia fövárosa (ö tudja mi) biztosan oázisra épült...csak éppen senki nem beszélt erröl az asztalnál...vagy esti meseként az 5 éves öcsinek arról beszél, hogy vigyázni kell, mhogy nehogy elkapja az AIDS-t, mert akkor az immunrendszere tönkre megy...s ez megy a suliban is...Multkor leesett a falról egy nagy térkép a földrQl a, a tanitónéni Csabit és egy kis egyébként kissé hiperaktív osztálytársát küldte, hogy tegyék vissza...félóra múlva ott ültek még ketten a térképnél és arról beszélgettek, hogy mely földrászen milyen állatok élnek, amik máshol nem, s közben nagyokat röhincséltek (szerintem a kis társa akkor ült legtovább önszántából egy helyen)...itthon meg |
Előzmény: ZsuR (168)
|
|