"Én erre a "sajnálom az állatokat" címü szövegre és az erre alapított vegetarianizmusra vagyok pipa, de nagyon! "
Sajnálom a csirkét és megeszem, de ez az én dolgom, nem én alapítottam a vegetáriánus mozgalmat, és mellesleg felőlem mindenki azt eszik amit tud, vagy amit akar. Az idegesség pedig valószínűleg jobban árt, mint bármely táplálkozási mód, úgyhogy ezzel teljesen feleslegesen rövidíted az életed.
"1. A hagymát miért nem sajnálod, ha kihúzod a földböl? Elpusztul az is!"
Majd ha ültetek hagymát otthon, és kihúzáskor sipítozik, és menekül előlem ha vesztét érzi, akkor igérem fontolóra veszem.
"2. Amíg egyetlen súlyos beteg gyerek vagy felnött is van, aki nem tudja a kezelését maga finanszírozni és közadományokra van szükség, addig ne jöjjön nekem senki a menhelyen vinnyogó kutyákkal meg a csirkefarmokkal!"
Nem jöttem menhelyen vinnyogó kutyákkal, meg csirkefarmokkal, tudom hol vannak a határaim, és elhiheted tisztában vagyok vele, hogy milyen terhet jelent egyeseknek a kezelés. De hozhattad volna még az afrikai éhezőket, meg az időseket, meg a hajléktalanokat, meg a lelki szegényeket.... Lehet, hogy az ő sajnálatuk mellé nálam még a csirke is befér.