AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.16 0 0 2134

MIvel húsevő vagyok, ne kívánd, hogy élőben dühöngeni láss, még meg is eszek!!! :-)))

Nézd én elhiszem az emebriség összes bűnét, de nincsen ahhoz energiám hogy megváltsam a világot, de még ahhoz sem, hogy példát mutassak, én úszom az árral és kész. Az idők során sokat változtattam az étkezési szokásaimon, már nem főzök évtizedek óta disznózsírral, cukrot - és egyáltalán édeset, ami cukorral készült - szintén nem eszem, kenyeret alig,  a lányaim már reggelire müzlit esznek tejjel (bezonyám tejjel!), sőt az unokám egy éves koráig nem fog kapni tehéntejet, kakaót, mézet, és a gabonaféléket is a rizzsel, kukoricával kezdi a lányom odatáplálni és nem liszttel, nem ízesíti a papijait, valószinüleg több gyümölcsöt meg zöldséget fog enni mint fehérjét.  Nekem ez így megfelel. Változnak az idők, változnak az étkezési szokások, akik erős túléli, aki gyenge belehal. Így van ez. Én elfogadom az evolucióban rám osztott szerepet, nem hadakozom ellene, már csak amiatt sem, mert nem szeretem a zöldésgeket, SOHA NEM SZERETTEM.

Előzmény: Stoner (2133)