vw1966:
:-))
Hát igen, kérdés, hogy én mikor unom meg. :-) Bár én szeretek segíteni, ha tudok. Tudom, amikor elkezdtem, "hót sötét vótam" én is, és jól esett, amikor valaki elmagyarázott egy-két dolgot. Most már kicsit belejöttem, nem állítom, hogy mindent tudok, biztos van még a Premiere-ben egy rakás dolog, amiről fogalmam sincs, de azért bátran állíthatom, hogy egészen jól és biztosan használom már. És tényleg csúcs program. Amit az Uleadról írsz, hát igen.... Én nem akartam ilyen durván fogalmazni, mert én nem szeretek senkit és semmit megbántani, meg nem is szeretek semmit ócsárolni, de hát azért valóban... na... szóval... izé... hát... hogyismongyam... szóval kicsit tényleg gagyi. :-)
De ettől még nem nézem le, mert lehet, hogy valakinek tényleg csak a legalapabb funkcókra van szükség, és arra azért megteszi. Bár a nigro77 által említett probléma elég ijesztően hangzik, és elég kellemetlen lehet. Igazából azért nem szeretem leszólni az egyszerűbb progikat, mert amikor még Studio9-et használtam, meg voltam győződve róla, hogy milyen csúcs program, és szentül hittem, hogy mindent meg lehet vele csinálni. És valószínű megsértődtem volna, ha valaki gagyinak nevezi.
Egy ismerősöm mondogatta mindig, hogy ő Premiere-t használ, és az mennyire jó, meg stb... Én meg megpróbáltam őt meggyőzni arról, hogy a Studio mennyire jó, és hogy azzal is mindent meg tudok csinálni. Egy idő után rámhagyta... Ma már tudom miért :-))
Aztán addig-addig, amíg csak rá nem szántam magam, hogy akkor megnézzük mit tud a Premiere. Ma már nem használnék Studio-t...
Persze ilyen ez, ezt mindenkinek magának kell megtapasztalni, felfedezni. És tényleg nem nézem le a home video editor kategóriát. Megvan annak a piacon a maga helye, és sokmindent meg lehet vele csinálni. De nem mindent...
VChris
ui.: 66-os bogarad van? :-)))