tehtube
2005.01.16
|
|
0 0
1352
|
Nem azért ajánlottam a VK7-et mert eladni akarom, de úgy néz ki, hogy február vége felé el fogom adni. Többen érdeklődtek már miatta. Egy ismerős is a haját tépte hogy miért vett sokkal többért XK2-t ehelyett. Kb. 10mp kellett hogy észrevegye. Ha érdekel, keress meg (20 347 9517, 1 200 0606) ............................. Nem is gondoltam hogy lábpedál is szükséges. Láttam használtan egyolktávost a Tajtiban már 30 ezerért, de 70-100e között van olasz 17 hangos. A 25-ös kb. 400ezer olaszban. Japánban meg egymillió. Egy korrekt jó pedál asztalossal legyártatva (plusz rugók, fémek, filcek) sem olcsó és akkor hozzájön egy egyedileg átalakított elektronika. Figyelembe kell venni hogy az ötoktávos billentyűk gyártási volumene mellett az a néhány midipedál elenyésző. Emiatt viszont - mivel nem tömegcikk- lényegesen drágább. Továbbra is óvok mindenkit a házilag barkácsolt megoldásoktól. Sok munka, idővel sok pénz is, és a végeredmény szinte mindig elmarad a gyáritól. Tehát vagy a "gyártó" nyakán marad, vagy fillérekért elkótyavetyéli ha már nem kell neki. |
Előzmény: Don Airey (1351)
|
|