Haaat... szerintem lehet magyar billentyuzet, meg kekfog egy kis iBookon. Legalabbis nalunk nem egyet vettek igy.
Hol rendeled?
dual monitor:
Az a cikis, hogy ha az ibook hutese nem birja lekezelni a videoalrendszer megnovekedett holeadasat* mikozben ketmonitoros uzemmodban hasznalod es a videoalrendszer megsul, akkor nem fogod tudni visszaallitani... Az Open Firmwareben pedig ott lesz a modositott beallitas.
*Gondolkoztam ezen a dolgon. Elmeletileg nincs annyira jelentos kulonbseg a mirroring es a dual monitor mod kozott. Persze ha nagyon nagy felbontasra kered meg max. frissitesen, akkor jobban melegszik, mint 1024*768-nal. Az ibookban a muanyag burkolat alatt van egy vekony femlemez, ami nem csak az elektromos arnyekolasban jaccik, hanem a hot is elvezeti. A powerbookoknal pedig a haz vezeti el a hot, ergo sokkal nagyobb hot tud elvinni a kulso burkolat, mint egy belso lemez.
Tehat: el tudom kepzelni, hogy van realis oka annak, hogy garanciaelvesztessel jutalmazzak a dual mod bekapcsolasat, es nem csak marketing okokbol ("ha kell a dual mod, akkor te profi felhasznalo vagy, ergo vegyel powerbookot").
wait.powerbook