NiCHTMA Creative Commons License 2005.01.16 0 0 300

az idei koncertrol: szerintem van ra esely, hogy lassan elkezdenek jarni... a tavalyi igen kiraly buli volt, szerintem nem szamitottak ra, hogy ilyen van Europa ezen szegleteben... ;-) ja, es en az utolso pillanatig sem hittem el, hogy tenyleg eljonnek, meg is kerdeztem oket emailben, de persze nem valaszoltak ;-) aztan csak megvettem a jegyeket (8ezer volt darabja...)... ;-)

soha nem ugy kepzeltem az elso chems koncertemet, merthogy minden penz elment a jegyekre, ezert HEV-vel mentunk Mogyorodra, ott meg gyalog az aquaparkig. szoval at kellett setalni egy poros, tehenszarszagu falun hogy odaerjek ;-) semmi bajom a tehenszarszaggal, en is falusi gyerek vagyok, de valahogy mindig ugy kepzeltem hogy egy londoni klub elott fogok sorba allni a koncert elott par orat ;-))) ahhoz kepest eleg flash-es volt.... >;) tekertek a nenikek haboru elotti bicajokkal, ugattak a kutyak, es toluk parszaz meterre egy-ket ora mulva a chems jatszott... ;-))) heheh.

szoval tavaly is csak utolso pillanatban kerult fel a honlapjukra a gluglu, tehat attol meg, hogy ott nincs fent, lehet remenykedni.... NAGYON DURVA volt a koncert, minden penzt megert. en ilyet meg nem hallottam. es nem lattam ;-))

nichtma

Előzmény: evibly (297)