Stoner
2005.01.16
|
|
0 0
2113
|
Idike2002!
Ne gondold, hogy kötözködtem! Csak kiegészítésképpen mondtam. A krumpli, vagy ahogy tetszik, nem éppen értékes étel, még ha a magyarok egyik alapélelme, akkor sem. Meg is látszik azokon, akik eszik. Különösen olajban sütve tragikus. Ha tiszta lenne, mint ahogyan nem az, akkor sokkal jobban lehetne fogadni nyersen, mint minden más módon. Van még a Jams gyökér és az édesburgonya. Mindkettő temeszthető és fogyasztható, igaz, hogy nyersen elég semmitmondó ízük van, de lehet, hogy ugyanúgy vízbe kell áztatni, mint a csicsókát. Akkor édesek lesznek. A majmok természetesen nyersen eszik ezeket. Ezért, mivel teljesen olyan a gyomrunk és a beleink, mint a majmoknak, mi is megehetnénk ezeket. De mind közül a csicsóka a legbarátságosabb és nagyon szapora. A talajra sem különösen érzékeny. Kártevője sincs, de a gumóját a pocok szívesen fogyasztja az ínséges időkben. Ilyenkor kell felszedni, fogyasztás előtt. A zöldbabot ne edd nyersen! És a borsót se. Lehet, hogy elírás volt, akkor elnézést! De ha egy kicsit megpárolod, jó sok triptofánt kapsz belőle. Én már ritkán eszem, mert teljesen ráálltam a saját sütésű tönkölykenyérre. A zöldeknél azonban fontos betartani a vércsoportos táplálkozás szabályait. |
Előzmény: Törölt nick (2110)
|
|