Anti IQ Creative Commons License 2005.01.15 0 0 1318

"Én is hallottam már a Szolnoki Szalon Netegyesületről. Sajnálom, hogy nem nagyon hallom az elért eredményeiket, persze ez lehet az én hibám, rossz helyeken tájékozódom."

Valószínűleg igen. Talán az is lehet az oka, hogy más, épphogy szerveződő tömörülésektől eltérően a Szalon még egyetlen alkalommal sem kezdett nyilvános győzelmi táncba egy rossz döntés visszavonását követően, azt képzelve, hogy ők azok, akik legyőzték Góliátot.

" Minden esetre a Szolnoki Gulyásfesztivál Egyesülettel nem igazán mutattak együttműködési hajlamot. "

Nem tudom, mi az, ami ezt mondatja veled, hiszen emlékeim szerint épp a Szalon volt az egyik támogatója Csányi Sanyi "Ezüst Pelikán" jelölésének. 

"Ez azért furcsa számomra, mivel jelenleg a Gulyásfesztivál a legnagyobb nemzetközi rendezvény városunkban."

Most az egyesülettel kéne együttműködni, vagy a rendezvénnyel? A rendezvényen évek óta ott a bográcsunk és az egyesület számára is nyitottak az e-agorák illetve a "Találjuk ki..." rendezvények 

"Mikor nincs semmi baj, akkor csend és nyugalom, mindenki teszi a dolgát, ha pedig rendkívüli helyzet adódik (árvíz), akár félkatonai szervezetként is tud segíteni a városnak."

Ajajajajajjj, ettől félek. Az ilyet hívták annak idején Munkásőrségnek, most egy másik népvezér hasonló "majd ha kell, együtt mozdulunk" szöveggel szerveztet mindenféle karikákat vagy köröket....

Útálom az ilyen "Pelikán elvtárs, majd egyszer kérünk magától valamit" visszacsengésű előreszervezéseket.

Előzmény: IceWall_ (1316)