Stoner Creative Commons License 2005.01.15 0 0 2080

Rorimark!

Ezelőtt egy hónappal még alig lehetett az amiloidokról hallani. Az idézett film megvan valahol, de a fene tudja előkeresni. Ha belebotlok, ígérem pontosan fogom idézni. A te adataid bizonyára könyvek tömegének alapjain állnak. Az enyémek csak ezen a filmen. Ebben pedig animációval játszották el azt a bizonyos terminátor-akciót. Ha hiszed, ha nem. Hihetetlen, hogy mekkorát fejlődött a "nem mikrobiológia". Hát nem tudom mekkora lehet egy ilyen amiloid. Talán makrobiológiai? Ott, abban a filmben kórokozónak nevezték, amivel úgy tudom, a mikrobiológia foglalkozik. Amiért te nem láttad, elnézésedet kérem. Elég sok mindent megtudtam, na nem az amiloidról, hanem a tudósok bizonytalanságáról. Nagyon könnyen lehet, hogy ez a téma is csak hamis mellékvágány, nem pedig az igazi. De azt vastagon aláhúzom, hogy a táplálkozás természetellenessége és a rengeteg hulladék és káros képződmény, ami a hulladékok következménye, igen sok betegséget fog még okozni. Amíg rá nem jövünk, hogy mi is csak ugyanolyan biológiai teremtmények vagyunk, mint más ezen a bolygón. Ezért nem ehetünk műanyagokat.

Előzmény: Rorimack (2001)