Teljesen igazad van, félreértelmezhető volt amit írtam, mert nem fogalmaztam meg jól.
Számomra nem feltétlenül a megbízhatóság a lenne a legfontosabb kritérium egy autó vásárlása kapcsán, bár tagadhatatlan, hogy a választásnál az is roppant fontos.
Viszont ha pl. a kettő, nemrég említett autót nézzük, akkor nem arról van szó, hogy piros sarokban várakozik az abszolút megbízható, de számomra kevésbé szimpatikus formavilágú Yaris, míg a kék sarokban a megbízhatatlan, ám vagány Tigra. Erről szó sincs. Ám reálisan szemlélve a dolgot, be kell látni, hogy egy Tigrincs nem olyan megbízható, mint a Yaris.
De számomra a formavilág miatt megbocsájtható - pont a fent leírtak miatt -, elfogadható lenne a Tigra kapcsán felmerülő kisebb problémák, ha ilyen kocsit szeretnék vásárolni.
Ha valaki Tigra kapcsán kér némi infót, mert esetleg zsákmányolni szeretne egyet, akkor csak azért, mert nekünk is Opelünk van, nem fogok mindig mindenről szuperlatívuszokban beszélni, probálom inkább reálisan leírni a saját és körülöttem található Opel gazdik tapasztalatait.
Ez az én véleményem, nem kell egyetérteni velem :-)
stvn