pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.01.14 0 0 28

Hi!

Jó a huszonnyóc meg a huszonhét is. Sőt leginkább mindkettő. Ma egyébként nem volt absinthe, ma rizling volt jó büdös sajttal, de ez téged nem csigáz fel, azt tudom, mert sem a bort sem a sajtot nem szereted. Én meg itt élvezkedek.

A barátok közt állat  volt, jó lebukott a miki. Végre, ehe, ehe.

Igazi bűrbukszát nem árulnak minden sarkon, főleg nem a Mars téren. :))) Pizza most nem megy, mert holnap szentes meg zsoltnak lesz valami szülinapja, osztán nem kéne minden este utazgatni. De holnap gyertek velem, Brekivel mán beszéltem.

Az Útikalauz az jó hír, remélem, hogy hamarosan látNI is fogjuk. Addigis: www.douglasadams.com Ja, meg 42.

A ződ tündér pótlásáról majd fogok gondoskodNI, lesz minden mi horgasfejű bélférget írthat. Jó kis galand lesz :))

Breki!!! Cornell az jó. Ha hallgatom. De ha látok valami felvételt élő akcijórul, akkó pisztolhon nyúlok. Nincsen annak mán se agya, se hangja. Cornell Isten? Muhhaahaaa! De Méjnárd rulez. Meg Vödör is(inkább szöveg).

Mintha lenne valami Cornell-Kowa párhuzam. Mindkettőtül a fődet kő kaparni ha látNI élűben.

Na, megyek oszt megnézem a Dogmát!

Jóccakát!

UI: Lányok tizennyóc felett 130 feletti ikúval írjanak mán, meg gyüjjenek egy hordó spanyol vazelinnel!

Előzmény: Kukiverő Heverő (19)