nagyon erdekeseket irtok.
Gyerekkoromban (ket fiutesom van) egyuttfurodtunk a tesoimmal, aztan egy ido utan a mamam mar nem engedte, sot, egy ido utan folyamatoan veszekedett velem, hogy ne maszkaljak otthon bugyiban meg poloban (polo takarta a bugyit, nyaron, 40 fokban, panel..). En marhara meg voltam sertodve, amikor mar nagyobb lett a "pofam", meg is kerdeztem, hogy miert, megkivannak a tesoim?! Ne nezzenek ram, ha ez van.
Anyam elott ma mar nem szivesen mutatkozom meztelenul, de azert, mert nem tul jo a viszonyunk. Emlekszem, hogy amikor serdultem, elkezdett noni a mellem, akkor lelkileg meg annyira gyerek voltam, hogy a strandon nem is vettem fel melltartot, mert egesz egyszeruen nem fogtam fel, hogy ez mit jelent, aztan anyam egy ido utan szolt. Es szerintem a serdulok azert is szegyenlosek, mert amikor az ember testileg elkezd fejlodni, akkor az - bocsanat - , de baromi hulyen nez ki a felemasan novo mellel meg az itt-ott alig szorosodessel.
Gyerekunk elott maximalis meztelenkedes folyik, de nem tudatosan es szandekosan, hanem mert ilyenek vagyunk. En szemely szerint folyamatos ellagyulo szivves es gyonyorkodve nezem a lanyunkat, akinek szerintem az osszes reszecskeje iszonyatosan gombolyu es szep. :))
Mi is mindig egyuttfurdunk, bar ma mar ez egyre nehezebb es kenyelmetlen, de ez mindig az esti beszelgetos/relaxalos/egymasra figyelos ido, esetenkent eltart 2 oraig is.
wc nalunk is a furdoben van, ami nalam hatalmas "szemelyisegfejlodeshez" es "korlatok ledolesehez" vezetett. Korabban en a wczos dolgokban annyira szemermes voltam, hogy ha pl. taborba mentem, akkor akar 2 hetig nem wc-ztem, annyira zavart a tobbiek jelenlete. Ezt pedig sajnos a szuloi hazbol hozom, es szerintem baromi rossz es egeszsegtelen. :( Nem gondolom, hogy az ebedloasztalnal kell szellentgetni, de bizony az urites az az elet velejaroja, nem az a rossz, ha megtortenik, hanem az, ha nem tortenik meg. Nem is akarom a gyerekembe belenevelni, hogy fuj, meg budos, meg titkos. Nyilvan nem kerem ot, hogy jatszunk egy jot a kakival, de semmilyen frusztraciot nem vagyok hajlando alszemermessegbol belenevelni.
homokozoban en is bugyit adtam a gyerekre, hogy ha pl. formakba ul bele veletlen, akkor legalabb az vedje az alfelet a serulesektol. A homok tenyleg ugyanugy belemegy. :(
bocs, ha hosszu voltam.