harpokratesz Creative Commons License 2005.01.14 0 0 2321

kár, pedig jó. nagyon klassz hangja van, és ért is valamennyire a zenéhez, elvileg játszik zongorán és gitáron, de a koncerteken csak énekel. nyílván nem annyira profi, viszont a zenészei igen, vannak köztük amcsi zenészek, feketék. több jazzes jellegű számot is hallottam tőle, de imád brékelni és reppelni is. ezekben keveri a kantoni nyelvet az angollal:) van egy japán nyelven előadott dala, amit direkt a japán fanoknak írt, húúú, az nagyon jó. angolul különben elég jól tud, mert a középiskolát Angliában végezte el. ő az egyik legjobb cant-pop énekes, Jackie Cheung mellett. az USA-ban is szokott koncertezni, Ázsiában meg mindenhol, kb. 50-60 lemeze jelent meg, ahhoz képest, hogy most 37 éves, elég szép szám, mellette még filmezik is.

nem tudom, miért csak real playeren lehet lejátszani, nyílván nem akartak mp3-as fájlokat feltenni, nehogy ki lehessen írni. ez mondjuk érthető, de a videókhoz általában a wmp-t is csatolni szokták, itt nem.

Leon, a profi

llalla5lla8lla2lla3lla4lla9lla10Legújabb filmjében Faye Wong-gal, akivel az életben is együtt futnak, korábban Shu Qi volt a barátnéja, meg azt hiszem nős is volt egy ideig, dehogy kivel, azt nem tudom. 

Leaving Me, Leaving You. A forgatókönyvet is ő írta.

Előzmény: Sárkány (2320)